Praktijk Pisters

Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Dry Needling, Orofaciale Therapie, Revalidatie

Je bent in goede handen!

Welkom bij Praktijk Pisters. Je bent bij ons in goede handen voor fysiotherapie, manuele therapie, (sport)revalidatie, dry needling en orofaciale therapie. Wij zijn gedreven om jouw welzijn te bevorderen. Samen komen we tot een goede diagnose en een passend behandelplan. Naast de fysiotherapeutische zorgverlening, staat vitaliteit hoog in het vaandel bij Praktijk Pisters. Samen bewegen en sporten behoort tot onze visie om klachten te herstellen, maar ook om toekomstige klachten te voorkomen. Onze slogan is niet voor niets “keep moving”!
Afgelopen jaren hebben wij een netwerk opgebouwd van experts binnen en buiten het zorgdomein, waardoor wij als geen ander in staat zijn om tot een passende oplossing te komen voor jouw fysieke klachten.

Rugpijn

Rugpijn is een veel voorkomende klacht. Bijna iedereen krijgt in zijn/haar leven wel eens te maken met rugpijn.

Nekpijn

Pijnklachten in de nek zijn naast lage rugpijn veel voorkomende fysieke klachten. Ruim 70% van de mensen ervaart weleens pijnklachten in de nek en/of een stijve nek.

Hoofdpijn

Hoofdpijn is een fysieke klacht welke het dagelijks functioneren ernstig kan beïnvloeden.

Orofaciaal

Een kaakgewricht wat klikt of klakt of zelfs je mond niet meer helemaal kunnen openen of sluiten? Dat is het werkveld van de orofaciaal therapeut.

Knie

Pijnklachten in de knie en heup kunnen uiteenlopende oorzaken hebben, zoals artrose, instabiliteit of overbelasting van het spierweefsel.

Schouder

Het schoudergewricht is misschien wel het meest complexe gewricht van ons lichaam. De bewegelijkheid wordt bepaald door meerdere gewrichten welke allemaal met elkaar moeten samenwerken om vervolgens te worden aangestuurd door verschillende spiergroepen.

Bekijk wat andere mensen vinden

Bij Praktijk Pisters werken we in een energieke en vernieuwende omgeving, waar we ons focussen op het leveren van topkwaliteit diensten aan onze klanten. We geloven sterk in groei, ontwikkeling en streven naar uitmuntendheid. Jouw beoordeling laat zien hoe wij het doen in de praktijk!