Fysiotherapie


Jaarlijks gaan zo’n 1.5 miljoen mensen, jong en oud naar de fysiotherapeut. Hij of zij onderzoekt het menselijk lichaam, stelt een fysiotherapeutische diagnose op, behandelt, evalueert en koppelt vaak terug naar de verwijzende specialist of huisarts. De fysiotherapeut richt zich op het behandelen en begeleiden van de klachten door middel van fysiotherapie.

De fysiotherapeut bij Praktijk Pisters is gespecialiseerd in het houdings, – en bewegingsapparaat. Bij disbalans kunnen fysieke klachten ontstaan, waardoor je wordt beperkt in jouw dagelijks functioneren. Door middel van een lichamelijk onderzoek worden jouw fysieke klachten in kaart gebracht, waarna we samen een behandelplan opstellen. Door behandelingen, begeleiding en het formuleren van een oefenschema kunnen we jouw klachten constructief aanpakken en oplossen.

Ook wij hanteren de stelling: voorkomen is beter dan genezen. Preventieve gezondheidszorg is een groot goed. De fysiotherapeut speelt een belangrijke rol in het voorkomen van ziekten en klachten. Dat doen wij door je bijvoorbeeld te adviseren als het gaat om een gezonde levensstijl. Of door je heel gericht te begeleiden, waardoor voorkomen wordt dat u klachten krijgt.

Dus heb je last van je spieren of gewrichten? Voel je je in het dagelijks leven belemmerd bij het bewegen? Of wil je juist voorkomen dat je spier- of gewichtsklachten krijgt? Kom naar Praktijk Pisters want bij ons ben je aan het juist adres. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je weer fit en gezond voelt.

Wil je weten of Praktijk Pisters iets voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 055-3125327 of via het contactformulier.

Training praktijk Pisters
Training praktijk Pisters