Over ons

Bij Praktijk Pisters staat kwaliteit centraal. Wij willen jou de beste mogelijke zorg bieden, daarom zijn wij continue en aantoonbaar in ontwikkeling. Onze collega’s staan uiteraard allemaal ingeschreven in de bijbehorende kwaliteitsregisters.

Vitaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Naast fysiotherapeutische zorgverlening, willen wij graag een extra stapje zetten. Naast fysiotherapie is het vandaar bij ons ook mogelijk om je fysieke prestaties te verbeteren onder professionele begeleiding. ” Voorkomen is uiteraard altijd beter dan genezen “.
Wat ons uniek maakt, is onze holistische benadering van de zorg. We kijken niet alleen naar de symptomen van de klacht, maar behandelen de persoon als geheel. We nemen de tijd om goed te luisteren naar de behoeften en zorgen van onze patiënten en stellen samen met hen een persoonlijk behandelplan op dat aansluit bij hun individuele situatie en doelen.

“Keep moving!”

Sport en bewegen zijn bevorderlijk voor lichaam en geest. Daarom bestaat ons team uit een aantal bevlogen sport-professionals. Je kunt bij ons terecht voor yoga en personal training.

Praktijk Pisters is gevestigd aan de Laan van Westenenk 731, in de woonwijk Ugchelen Buiten. De praktijk is op werkdagen geopend van 8:00 uur tot 20:00 uur.