Samenwerkingen


Samenwerkingen zijn belangrijk om goede zorg te kunnen leveren. Wanneer je voor de eerste keer bij de fysiotherapeut komt, is hij/zij verplicht om vervolgens jouw huisarts of verwijzer schriftelijk op de hoogte te brengen van het fysiotherapeutische plan. Aan het einde van het fysiotherapeutische traject wordt de medici wederom op de hoogte gebracht van het behaalde resultaat en de meegegeven adviezen.

Samenwerking met andere paramedici, zoals collega fysiotherapeuten, ergotherapeut of podotherapeut zijn essentieel om uiteenlopende zorgvragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld om een sporter pijnvrij zijn sport te kunnen laten continueren, kan het noodzakelijk zijn om de expertise van de podotherapeut raad te plegen ten aanzien van schoenen of zolen.

Als laatste wil Praktijk Pisters zich inzetten voor goede samenwerking met verschillende sportclubs en/of trainers. Na een fysiotherapeutisch traject is het fijn om je sport te hervatten zonder fysieke klachten. Samenwerking tussen de trainers en fysiotherapeut maakt het mogelijk dat jij jouw sport sneller kan hervatten en de kans verkleind op terugkomende fysieke klachten.

” Waarom moeilijk doen, als het samen kan “

Onze samenwerkingen